2014 Årskrönika 1

retorikpodden_FJnar

En podcast om retorik och påverkan, politisk kommunikation och retoriskt entreprenörskap. Välkommen till andra säsongen av Retorikpodden med Fredrik och Johan. Lyssna i spelaren ovan eller via Podcaster.

Välkomna till retorisk årskrönika för 2014! Vi summerar året som gått med varsin 5-i-topp-lista, där Johan tar fasta på årets retoriska höjdpunkter och Fredrik ser tillbaka på samtal med fem intressanta gäster under Retorikpoddens första år. Ni får åter höra Aron Etzler, Maria Abrahamsson, Filip Lundberg, Anders Utbult och Ulrica Schenström prata retorik i ljuset av sina professioner.

Dessutom hänger vi ut årets två värsta floppar!

I del 2 rankar vi partiledarnas retoriska insatser under 2014 och delar med oss av egna och andras tips på höjdpunkter under det gångna året. Denna del kan du lyssna på här.

Vår ambition är att interagera mycket bättre med er som lyssnar. Twittra därför till oss på @Retorikpodden, kommentera med #retorikpodden eller maila oss på fredrik@retorikpodden.se respektive johan@retorikpodden.se så är ni med och påverkar vår gemensamma resa! Självfallet ställer vi även upp för intervjuer, kommentarer eller medverkar i andra sammanhang om så önskas.

God fortsättning på det nya året!
Fredrik & Johan

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
The following two tabs change content below.

Latest posts by Fredrik Söderquist (see all)

Leave a Comment.